El Consell Comarcal d’Osona va acollir la 1a trobada d’Òmnium Osona amb els ajuntaments de la comarca

Dilluns, 19 de setembre de 2022 a les 09:00

Amb el doble objectiu de donar a conèixer els projectes d’Òmnium i crear noves sinergies entre l’entitat i els ajuntaments i facilitar banderes estelades de cara a la Diada, electes de la comarca van assistir a la trobada presidida per Alfred Verdaguer, president d’Òmnium i Joan Carles Rodríguez president del Consell Comarcal. L'estelada que va rebre l'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta ja es va col·locar al balcó de l'Ajuntament.

En questa trobada el Consell Comarcal d'Osona i Òmnium van repartir un cartell de la Marxa dels Vigatans amb un codi QR que enllaçava amb l'agenda d'Osona. Precisament enguany en aquesta agenda es podien consultar tots els actes que els Ajuntaments van organitzar per la Diada.

Rodríguez va començar la seva intervenció recordant la resolució de l’ONU en què dictamina que “Espanya va violar els drets polítics d’exmembres del Govern i el Parlament de Catalunya, en suspendre’ls de les seves funcions abans de ser condemnats”. Així mateix, Rodríguez va fer una crida a la mobilització per la Diada i a potenciar totes aquelles actituds que facin créixer l’independentisme”.

Darrera actualització: 22.09.2022 | 14:26