El Consell d'Infants acomiada el curs 2019/20

Dimecres, 8 de juliol de 2020 a les 08:00

Entre tants impediments que ha provocat la situació del covid-19, també s’ha vist afectat el Consell d’Infants. Els consellers i conselleres, que porten tot el curs reunint-se per recollir opinions dels seus companys i companyes i poder així millorar el municipi, no es van poder acomiadar presencialment ni fer el tancament del curs. És per això que hem preparat un vídeo resum del que s’ha dut a terme durant el curs 2019-2020, a fi de fer-ne partícep a la resta de veïns i veïnes de Sant Julià de Vilatorta i Vilalleons.  

El vídeo recull imatges i vídeos dels nens, nenes, regidors i regidores, treballant en comú en els projectes que es tenien previstos. Aquest any s’han portat a terme dues accions relacionades amb el medi ambient. La primera d’elles ha consistit a crear unes bosses reutilitzables per a anar a comprar, que seran accessibles i gratuïtes en tots els establiments del municipi, mentre que la segona d’elles ha consistit a crear una campanya de conscienciació a través de missatges curts que es va assolir per Instagram, plataforma estrenada durant la quarantena. 

Per tal de seguir els nous i millors projectes que queden per venir, us recomanem donar-li a “follow” al nostre compte d’Instagram: (@consell.infants_sjv). A més, en el següent enllaç us deixem el vídeo resum que hem creat per a donar visibilitat al Consell d’Infants.
 

Darrera actualització: 09.07.2020 | 14:32