El conseller Santi Vila anuncia que les obres de l'accés a la C-25 començaran el segon trimestre de 2015

Dimecres, 22 d'octubre de 2014 a les 01:01

El passat divendres 17 d'octubre, en una compareixença al Consell Comarcal d'Osona, el conseller de Territori i sostenibilitat, Santi Vila, va anunciar que les obres de l'accés a la C-25 a Sant Julià de Vilatorta començaran el segon trimestre de 2015. El conseller va remarcar que el govern de la Generalitat té reservats 3,4 milions d'euros per finançar aquesta obra.

Tot i que ara tot just ha finalitzat el període d'exposició pública de l'estudi informatiu, el conseller va confirmar que l'enllaç amb la C-25 es farà per la carretera BV-5202, en el punt de creuament d'aquesta carretera amb l'Eix Transversal. La referència fou a instàncies d'una pregunta de l'alcalde de Sant Julià, Joan Carles Rodríguez, que recordà al conseller que el projecte ha estat llargament reivindicat des del municipi, com a mínim des de 1994.

Santi Vila parlà àmpliament de les dificultats econòmiques del seu Departament, i de com ha prioritzat les obres que signifiquen una millora important de la seguretat viària. És en aquest context que situà l'enllaç del municipi de Sant Julià de Vilatorta amb l'Eix Transversal.

 

 

Darrera actualització: 23.10.2014 | 08:35