El coronavirus SARS-CoV-2: com prevenir la seva transmissió en establiments minoristes d'alimentació i de restauració

Divendres, 10 de juliol de 2020 a les 09:00

Davant la situació actual originada per la pandèmia del virus SARS-CoV-2, el sector minorista d'alimentació i de restauració ha de fer front a un nou repte amb molts dubtes.

Si bé no hi ha evidència que els aliments siguin una font o via probable de transmissió del virus SARS-CoV-2 és més important que mai que els establiments alimentaris extremin les precaucions i reforcin les mesures higièniques i unes pràctiques de manipulació correctes i apliquin noves mesures de distanciament físic per prevenir el contagi de la COVID-19 entre persones. Per més informació consulteu el programa adjunt.

Aquesta formació té per objectiu donar indicacions als manipuladors d'aliments sobre pràctiques de manipulació, mesures d'higiene, salut i protecció i de distanciament físic per garantir la seguretat dels aliments, la salut del personal i la dels clients en un context de pandèmia pel coronavirus SARS-CoV-2.

Els continguts de la formació es basen en la informació i coneixements actuals i s'anirà modificant i actualitzant en funció de l'evolució de la pandèmia i de noves indicacions de les autoritats.

Si hi esteu interessats ens feu arribar a aquest mail ssp.aliments@diba.cat les següents dades: nom i cognoms, mail i sector alimentari al que pertany. Rebreu un mail amb l’enllaç i les instruccions per accedir a la formació. Esperem que sigui del vostre interès.

Darrera actualització: 16.07.2020 | 13:49