El jardí com a espais de vida, joc i aprenentatge

Divendres, 24 de juny de 2022 a les 09:00

Des de la Patuleia donen molta importància als espais exteriors, ja que creuen que son un generador d’infinitats d’oportunitats i experiències d’aprenentatge: motrius, relacionals, d’experimentació, d’autonomia i on poder realitzar infinites propostes d’interacció amb la natura. Per això, en aquests últims temps, el que intenten com a equip de mestres, és pensar en els espais exteriors amb la mateixa cura que els interiors.

Volen fomentar el contacte amb el nostre entorn perquè els infants puguin experimentar i viure la realitat del món que ens envolta, tot descobrint els canvis estacionals, olors, temperatura, colors... I és que el jardí és un lloc que els proporciona noves i inesperades vivències: veure el vol d’un ocell, avions que passen, l‘aparició d’una marieta... tot són motius de conversa i d’aprenentatges significatius que es produeixen de manera natural quan els infants fan vida al jardí!

Essent conscients de la importància del que té el jardí en el dia a dia dels infants, han cregut oportú rebre formació sobre el jardí i poder oferir nous recursos educatius dins del nostre entorn privilegiat i, per això, al llarg del tercer trimestre, tot l’equip docent de la Patuleia han participat en un curs sobre “Els espais exterior”. Curs que en ha fet reflexionar molt!

Acabar comentant que aquest curs, la Patuleia celebra els 20 anys, i per commemorar el seu aniversari han plantat una morera que esperen que en puguin gaudir molts més infants.

Darrera actualització: 23.06.2022 | 12:32