El projecte "Adequació avinguda Balmes a zona 30" encara està en exposició pública

Divendres, 16 d'octubre de 2020 a les 07:40

El projecte "Adequació avinguda Balmes a zona 30" encara està en exposició pública. Consulteu-lo als documents adjunts. Les AMPA del municipi han presentat una al·legació conjunta que s'està treballant amb l'Ajuntament.

La intervenció preveu reduir les velocitats dels vehicles que hi circulen a velocitats reduïdes i així aconseguir una via oberta a la circulació de vehicles motoritzats en convivència amb l’itinerari ciclista compartint la calçada sense cap restricció d’accés.

El present projecte defineix diferents elements per tal d’implementar i garantir la circulació a velocitat baixa. S’ha previst la implantació d’elements reductors de la velocitat del transit de vehicles per garantit la seguretat de la convivència amb les bicicletes així com delimitar clarament la zona de trànsit rodat.

A partir del dia 9 de setembre el projecte està en fase d’exposició púbica durant 30 dies naturals. Durant aquest període tots els veïns que vulguin conèixer de primera mà el projecte poden demanar hora a l’Ajuntament per ser atesos. Donada la situació actual provocada pel covid-19 des de l’Ajuntament no podem convocar una reunió de veïns. Per això considerem molt important que tothom que tingui dubtes o qüestions a plantejar pugui consultar el projecte, que s’executarà abans de finals d’any.

El projecte només implica obres de superfície i ha estat parcialment finançat per la Diputació de Barcelona a través d’una subvenció des d’Accessibilitat i mobilitat per Actuacions derivades de plans i estudis de mobilitat urbana.

El pressupost total de les obres és de 96.758,65 €. iva inclòs.

Darrera actualització: 22.10.2020 | 14:08