El Punt Jove Tortí torna a obrir!

Diumenge, 15 de setembre de 2019 a les 08:15

A partir del dilluns 16 de setembre el Punt Jove Tortí torna a estar actiu. Encara que el servei ha estat tancat durant els mesos d'estiu, internament s'ha estat treballant per millorar l'espai i adaptar-lo cada vegada més a les necessitats i demandes dels joves del municipi.

QUÈ ÉS UN PUNT JOVE?
Un Punt Jove és un equipament d'informació juvenil adreçat a joves i a les seves famílies, on s'ofereix atenció, orientació i assessorament sobre temes d'interès juvenil com ara habitatge, treball, mobilitat, salut, oci, educació...

QUÈ HI PUC TROBAR?
El Punt Jove Tortí està dinamitzat per la tècnica de joventut municipal (Judit), juntament amb el suport de la tècnica de joventut compartida (Ivette). A diferència del curs anterior, aquest 2019-20 s'hi ofereixen nous espais destinats a joves a partir de 12 anys.

  • Servei d'informació juvenil. Atenció i assessorament sobre aspectes d'interès pels joves i les seves famílies (salut, educació, treball, lleure, habitatge...).

 

  • Espai jove. Com a novetat, aquest any el Punt Jove Tortí disposa d'una sala destinada al foment de la relació entre els joves del municipi. Es tracta d'un espai supervisat on els joves poden trobar-se i relacionar-se. Entre altres coses, la sala disposa de jocs de taula i llibres d'interès juvenil.

 

  • Aula d'estudi. En cas de necessitar espai per fer deures, estudiar o fer un treball de grup, el Punt Jove Tortí disposa d'una aula habilitada per fer-ho. A més, compta amb ordinadors portàtils que poden ser utilitzats pels joves en tasques educatives, i també de material escolar.

 

  • Tallers. Durant el curs escolar es programen tallers i xerrades sobre temes d'interès juvenil (salut, mobilitat, gènere...). Alguns d'ells estaran oberts a tota la població i d'altres només als joves.

 

  • Presència als instituts. El Punt Jove Tortí es desplaça durant el curs a l'Institut SI Les Margues i al Col·legi El Roser per tal d'informar els joves dels tallers i de les activitats que s'ofereixen des del punt jove, i també per resoldre dubtes relacionats amb temes de joventut.

 

  • Sortides comarcals. Anualment, es porten a terme activitats mancomunades amb altres municipis. Aquestes activitats són gestionades des del Punt Jove Tortí, lloc on s'han de fer les inscripcions. Algunes d'aquestes activitats són tals com Port Aventura (novembre) i Parc Aquàtic (juliol).

 

  • Borsa de treball. Des del Punt Jove Tortí fem d'intermediaris entre famílies que busquen a algú i joves que necessiten feina. Per tal de poder-hi participar, cal fer arribar el currículum al correu del punt jove.


HORARIS I CALENDARI
Aquest any el Punt Jove Tortí estarà obert els DILLUNS i DIMECRES de 17h a 20h. Quant a calendari, seguirà el calendari escolar 2019-20.
Ens podeu trobar a la Plaça Major, 7 (edifici Ca l'Anglada, 1r pis).

Si vols estar informat/ada de tot el que es fa al Punt Jove Tortí, no dubtis en seguir-nos a les xarxes socials! Allà hi trobaràs informació que et pot ser d'utilitat, com ara ofertes de feina, voluntariats, informació sobre beques...

  • Instagram @puntjovetorti
  • Facebook – puntjovetorti


CONTACTE
Judit (tècnica de joventut municipal)
93 812 21 79 (ext. 119) / 647 92 33 16 (Whatsapp)
sjv.pij@vilatorta.cat

Us esperem al Punt Jove Tortí!

Darrera actualització: 18.09.2019 | 08:08