El Servei d'Intervenció Socioeducativa comença el nou curs

Dimarts, 14 de setembre de 2021 a les 11:00

El Servei d’intervenció Socioeducativa inicia la segona edició i reprèn l’activitat el 20 de setembre. El servei està obert a tots els infants i famílies del poble independentment del seu nivell econòmic i social, ja que té per objectiu l’aprenentatge conjunt dins la diversitat.

El SIS es tracta d’un servei dirigit pels educadors i educadores socials del Consorci d’Osona de Serveis Socials juntament amb la Fundació Projecte i Vida  que treballa per cobrir les necessitats bàsiques de tots els infants i per la millora de la cohesió social dins del poble. Aquest té lloc a l’Escorxador durant les tardes de dilluns i dijous un cop els infants han sortit de l’escola.

A més, el model SIS té per objectiu el treball integral amb les famílies. D’aquesta manera, planteja promoure l’apoderament de les famílies per tal de transmetre la criança i l’educació dels seus infants i adolescents amb les millors condicions possibles.

En cas de voler-hi participar, us heu d’adreçar als Serveis Socials de l’Ajuntament els quals us informaran de les places disponibles i el funcionament del servei.

Darrera actualització: 14.09.2021 | 13:29