Es prohibeixen les trobades de més de 10 persones en l’àmbit públic i privat

Dimecres, 2 de setembre de 2020 a les 09:00

En compliment de la resolució SLT/2107/2020 de 28 d’agost, per la qual s’adopten mesures especials en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de Covid-19 al territori de Catalunya i en vigor des del dissabte 29 d’agost, es prohibeixen les trobades i reunions de més de 10 persones tant en l’àmbit privat com en l’àmbit públic. 

No es consideren incloses en aquesta prohibició, sempre que compleixin les indicacions de seguretat aprovades pel Procicat:

  • Les activitats laborals, les activitats de cultes i actes religiosos
  • Els mitjans de transport públic
  • Les activitats culturals, d’arts escèniques i musicals, cinema o exposicions
  • Les activitats lúdiques i recreatives, com ara parcs d’atraccions i parcs infantils
  • Les activitats esportives, com ara piscines descobertes, gimnasos i instal·lacions esportives
  • L’obertura de biblioteques, arxius, museus i monuments

En restaurants, bars i terrasses es limita a 10 persones per taula, mantenint la distància mínima entre taules o grups de taules.

 No poden participar en trobades i/o reunions persones amb símptomes de Covid-19 ni que estiguin en aïllament o quarantena.

Pel que fa a les fires i festes majors, correspon als ajuntaments determinar la celebració d’aquestes, sens perjudici del compliment de totes les mesures de seguretat establertes amb caràcter general.

Correspon als ajuntaments i a l’Administració de la Generalitat de Catalunya, en l’àmbit de les seves competències, les funcions de vigilància, inspecció i control de les mesures establertes en aquesta resolució.

Igualment es recorda que s’han de mantenir i extremar les mesures de protecció: mascareta, distància, rentat de mans, grup estable de convivència. Per a més informació es pot consultar canalsalut.gencat.cat/coronavirus

Darrera actualització: 03.09.2020 | 14:47