Es reforça aquest estiu la campanya Equilibri natural

Dijous, 27 de juliol de 2023 a les 17:30

Coincidint amb l’època de més visitants en alguns espais naturals que aprofiten les vacances d’estiu, s’ha reforçat la campanya Equilibri natural amb la difusió dels consells i bones pràctiques al medi natural. En aquest sentit, durant aquests mesos es promouran publicacions i vídeos de sensibilització per posar en valor els espais naturals protegits i les mesures de gestió d’ús públic que s’estan posant en marxa.

La campanya Equilibri natural està impulsada pel Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, l’Agència de Turisme de Catalunya, el Cos d’Agents Rurals, Ferrocarrils de la Generalitat, la Diputació de Girona, la Diputació de Tarragona i la Diputació de Lleida. 

La web espaisnaturals.cat vol esdevenir la pàgina de referència per als usuaris abans de planificar una visita o escapada a un espai natural d’arreu de Catalunya. Entre d’altres, s’hi pot trobar informació de quins espais tenen reserva prèvia per poder-hi accedir, com és el cas de la vall de Sau, a l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona, aquest estiu.

Darrera actualització: 01.08.2023 | 14:18