Es torna a tancar l'Avinguda de Sant Llorenç

Dijous, 23 de setembre de 2021 a les 10:00

Aquest cap de setmana es tornarà a tallar l'Avinguda de Sant Llorenç de divendres a dilluns per tal d'evitar les aglomeracions de gent i les festes per la zona del cementiri. L'Ajuntament pren aquesta mesura in extremis perquè es respecti el descans del veïnat en cap de setmana, i per evitar les conseqüències d'aquestes concentracions.

Arrel dels darrers esdeveniment produïts les nits del cap de setmana al municipi, amb concentracions no permeses de gran quantitat de persones fent botellots, bàsicament de fora del poble,  amb les conseqüents molèsties al veïnat pel soroll fins a altes hores de la matinada i l’estat de brutícia en que quedaven els carrers, el passat dissabte es va tallar un tram de l’Avinguda Sant Llorenç, entre el Pavelló esportiu i el cementiri. En aquesta zona es concentrava un gran gruix de gent que es trobava i que a més a més, es comportava de manera incívica enfrontant-se a veïns i veïnes i a Mossos d’Esquadra quan van acudir-hi. També es feien curses de cotxes i hi havia hagut alguna baralla entre joves.

Aquest cap de setmana es tornarà a tallar aquest carrer, de divendres tarda a dilluns matí, entre els carrers Onze de Setembre  i el Passeig de les Moreres, per mirar d’evitar aquestes concentracions. És per això, que demanem comprensió als veïns i veïnes afectades per aquest tall, alhora que demanem a tots els nostres vilatans i vilatanes que mirin de no fomentar o participar en aquestes trobades, ja que no aporta res de bo i a més a més produeixen grans molèsties als veïns que les han de patir, a banda de perjudicar molt la imatge del nostre poble.

Darrera actualització: 23.09.2021 | 15:56