Estrena del Curtmetratge de Joan Riera

Dimarts, 9 de novembre de 2021 a les 12:00

El proper diumenge 21 de novembre, Joan Riera, un jove de 15 anys de Sant Julià de Vilatorta, presentarà el seu curtmetratge: Amistad Paralela. Aquest l’ha fet conjuntament amb una colla d’amics i amigues, alguns d’ells també vilatortins i vilatortines, on ell ha esdevingut el creador, productor, director i guionista. L’estrena es farà al Saló Catalunya a les 6 de la tarda i vindrà acompanyada de sorpreses i espectacle.

Joan Riera, està cursant 4t d’ESO al Roser i és un apassionat del cinema. Ha fet algun curs de producció i ha participat en alguna mostra de cinema juvenil on ha presentat altres curtmetratges, entre els quals, ha estat seleccionat pel seu primer curtmetratge fet exclusivament per una única persona: ell mateix. Aquest curt, és la seva darrera creació i amb la que més hores i esforços ha dedicat. La seva gran il·lusió és poder-lo presentar en un teatre com és el Saló Catalunya per tal que actors, actrius, ajudants en la producció i tot el poble el pugui veure amb unes bones condicions i poder fer ressò sobre el cinema juvenil i tot l’esforç que aquest implica. Aquest curt també el vol presentar a diferents concursos de cinema juvenil i per aquest motiu, l’ha produït íntegrament amb castellà.

La idea de tot plegat, és fer gaudir als espectadors d’una tarda al teatre en què el curtmetratge esdevindrà la peça estrella però no la única. D’aquesta manera, el públic es trobarà davant d’un escenari preparat per diferents sorpreses ben diferents entre elles on no hi podrà faltar la presentació del creador i tot l’equip que ha fet possible el curtmetratge.

SINOPSIS: uns adolescents normals ... Fins que ho deixen de ser. Tot per una mil·lèsima de segon ... Els hi fot la festa, el futur ... però...l'Amistat ?! Posaran a prova el poder de l'amistat. Adolescents, problemes, errors i amors... Mala combinació, poc de bo... moltes conseqüències.

L’entrada per tal de veure el curtmetratge és gratuïta i pots guardar la teva plaça a través de jooanriera.webnode.es, també podeu seguir totes les seves creacions a @joanrieraisern

Animeu-vos a veure una gran producció local acompanyada d’un bon espectacle!

Darrera actualització: 11.11.2021 | 14:59