Èxit de participació al “Caminem Junts” de Sant Julià de Vilatorta

Dilluns, 23 de maig de 2022 a les 15:00

Més de 300 persones van participar a la caminada solidària organitzada per l’Escola Bellpuig. La iniciativa va recaptar 1.400€ destinats al Servei Residència Riudeperes (Sant Tomàs). Un centre que actualment atén a més de 60 persones amb discapacitat intel·lectual que requereixen suport generalitzat.

Gran èxit de participació en la caminada solidària que es va celebrar el passat divendres a Sant Julià de Vilatorta. Una activitat organitzada per l’alumnat de l’Escola Bellpuig i gestionada pels diferents grups classe de l’Escola, aportant cadascun d’ells una part d’aquesta i on la suma de totes les parts era imprescindible perquè fos possible.

Una caminada totalment inclusiva, que també ha comptat amb la participació de 25 usuaris del centre Riudeperes, amb una mirada d’inclusió social, de caràcter no competitiu, cooperativa, festiva i intergeneracional. “Amb aquesta activitat volem transmetre valors solidaris des de la diversitat i el voluntariat de tota la comunitat educativa”, apuntava Filo Presegué, directora de l’escola. “Caminem Junts” dóna fruit a un dels punts finals al projecte transversal de centre “Jocs Olímpics Bellpuig 21-22”, juntament amb la festa de fi de curs que es celebrarà el divendres 10 de juny al pavelló municipal de Sant Julià de Vilatorta.

Des del Bellpuig volen agrair l’alta participació, de l’alumnat i de les seves famílies, com també la solidaritat de l’Associació de Comerços, de la Restauració i de les Empreses de Sant Julià de Vilatorta. Gràcies a les seves col·laboracions i aportacions s’han recollit més de 1400 euros que els invertiran per ajudar a comprar una llitera amb matalassos d’aigua.

També cal agrair la col·laboració de l’Ajuntament del municipi, del grup BonPreuEsclat per proporcionar-nos la fruita i l’aigua pels assistents i a la Creu Roja pel seu suport durant l’acte.

Gràcies per Caminar Junts!

Autor: Esteve Camps

 

Darrera actualització: 26.05.2022 | 13:58

Imatges