Fets delictius aïllats a Vilalleons

Dijous, 24 de setembre de 2020 a les 15:45

Les últimes setmanes s'han detectat moviments sospitosos a la zona de Vilalleons. El cos de Mossos d'Esquadra i el servei de vigilància municipal han practicat vàries identificacions i fins i tot detencions. Tot i que s'estan investigant els fets, aquests no sembla que tinguin relació amb les onades de robatoris a domicilis. 

Aquest cap de setmana, però, hi hagué un enfrontament de presumptes delinqüents amb els habitants d'una casa de pagès. Tot i que les lesions no foren greus, l'Ajuntament es mostra molt preocupat i per aquest motiu hi ha convocada una reunió amb el cos de Mossos d'Esquadra per tractar la situació.

Davant aquests fets, s'han augmentat les tasques de patrullatge per part dels cossos de seguretat. I la unitat d'investigació de Mossos està recopilant tota la informació que han pogut obtenir, que és molt valuosa per restablir la situació.

Per aquest motiu, tot i que la policia no abaixa la guàrdia, es treballa perquè no es tornin a repetir aquests fets, que causen intranquil·litat entre el veïnat.

Us adjuntem consells de seguretat per recomanació del departament d'Interior.

Darrera actualització: 01.10.2020 | 14:46