Horaris del Bibliobús el mes de gener

Dilluns, 4 de gener de 2021 a les 08:15

Us comuniquem que els horaris i freqüències del bibliobús continuen veient-se afectats per les mesures vigents, que continuaran aplicant-se durant aquest mes de gener. El Bibliobús serà, doncs, a Sant Julià de Vilatorta, el 14, 21 i 28 de gener de les 3 a 2/4 de 6 de la tarda.

El mes de novembre es van aplicar noves mesures a les biblioteques i bibliobusos de la XBM en matèria de salut pública. La condició de donar servei a un únic municipi al dia va obligar a fer una reestructuració dels horaris. Aquest fet ha permès allargar la franja horària, però ha afectat a la freqüència de pas, ja que les parades que teníem assignades quinzenalment han passat a ser mensuals, i algunes de les que teníem setmanals han passat a ser quinzenals.

 Des de la Gerència de Serveis de Biblioteques s'està treballant per tal d'adaptar els horaris a les mesures vigents en el moment de la prestació del servei. Després del període de vacances nadalenques, segons estigui la situació sanitària i les mesures que s'apliquin des del Procicat, es podrà comunicar l'horari i freqüència de pas per als propers mesos.

 Si creieu convenient disposar d'un punt de recollida/devolució des de l'ajuntament o algun altre punt municipal i que puguem concretar un dia per a fer el traspàs de documents ens ho podeu sol·licitar.

Aprofitem per recordar-vos que si els usuaris volen sol·licitar documents ho poden fer a través dels diferents canals:

Per correu electrònic: b.guilleries@diba.cat

Per formulari web: https://formularis.diba.cat/diba/biblioteques/connecta-amb-bibliobus

Per telèfon: 616 978 825

 

Darrera actualització: 04.01.2021 | 08:55