Informació sobre les activitats de lleure de l'estiu - Camp Tortí i Casal d'Estiu Municipal

Dijous, 23 d'abril de 2020 a les 00:00

La incertesa de la situació ens obliga a posposar la data d'inscripció de la 5a edició del Camp Tortí, les quals havien de tenir lloc entre el 27 d'abril i l'11 de maig. Tot i estar treballant en l'organització de les activitats d'estiu, a dia d'avui es desconeix si es podran realitzar o no amb normalitat. 

Les regidories d'educació i joventut continuen treballant per l'organització de les activitats de lleure de l'estiu, corresponents al Casal d'Estiu Municipal i el Camp Tortí. Tot i així, l'estat de pandèmia que estem vivint no ens permet assegurar encara poder-les fer amb normalitat ni en el format habitual. 

A la Revista Vilatorta es va publicar la informació referent als terminis d'inscripció per a cada activitat, però cal tenir present que aquests poden ser modificats segons els canvis que es presentin. És per aquest motiu que demanem comprensió envers la informació rebuda i el funcionament de les inscripcions d'enguany, així com recordar-vos que qualsevol informació actualitzada la trobareu publicada al web de l'Ajuntament, a l'APP Infovilatorta i a les pàgines d'Instagram @puntjovetorti i @aj_sjv.

En cas de dubtes, podeu escriure'ns a sjv.pij@vilatorta.cat. 

 

 

Darrera actualització: 21.04.2020 | 10:53