Inversions pressupostades per al 2022

Dimarts, 21 de desembre de 2021 a les 14:30

Aquestes són les inversions pressupostades per al 2022, incloses als pressupostos aprovats inicialment al ple del passat 20 de desembre.

El finançament  previst es a través de fons i subvencions, inclosos fons europeus Next Generation. No obstant hem pressupostat una partida “ajuda de caixa” per import de 199.032,54€ (capítol 9 dels ingressos) degut a que encara s’estan definint els fons europeus i per tant no s’han pogut gestionar.

Sens dubte la inversió mes important es la substitució de l’enllumenat públic per làmpades led degut al seu significat en estalvi econòmic i aportació a la sostenibilitat, a mes d’avantatges en la seva gestió.

La continuïtat de l’itinerari per vianants i bicicletes també es important i ocupa el segon lloc en import d’inversió d’aquest pressupost, a la que s’ha de sumar aportació de la Diputació de Barcelona. La part mes complicada es la que ara encetem perquè contempla la passera sobre l’eix transversal.

Segueixen millores en la xarxa i equipaments municipals, necessaris per millorar la qualitat del dia a dia i tenint en compte els objectius de servei i sostenibilitat.

Darrera actualització: 21.12.2021 | 15:01