IV Trobada d'Esport amb Valors a l'Esquirol

Dijous, 16 de juny de 2022 a les 20:00

Enguany s’ha recuperat la trobada comarcal de municipis que participen al projecte d’Esport amb Valors, impulsat des del Consorci d’Osona de Serveis Socials, el serveis comarcals de Joventut i d’Esports i l’entitat EVAL (Esport amb valors). També hi participen infants i joves de Sant Julià de Vilatorta.

El dijous 30 de juny, l’Esquirol acollirà la 4ª trobada, que tindrà lloc a la zona poliesportiva i natural del municipi durant tot el dia. Hi assistiran més de 100 infants i joves d’entre 10 i 18 anys, i es comptarà amb el suport de 15 voluntaris i voluntàries que ja han participat i/o participen del projecte com d’altres que es sumen a la causa.

La trobada està pensada perquè totes les persones que durant el curs participen de l’activitat, es coneguin i juguin plegats a jocs col·lectius a l’espai públic.

El projecte promou l’educació de valors a través de l’esport a infants i joves. La metodologia del projecte és la del “Movimiento mundial de Fútbol Callejero”, un mètode amb el qual infants i joves coneixen el treball per la defensa dels drets humans, la promoció d’una societat inclusiva, el reconeixement de la diversitat cultural, etc. Durant l’activitat també es practiquen diversos esports i activitats que enriqueixen la jornada.

La trobada comarcal és un esdeveniment itinerant lúdic-festiu que té lloc a un municipi que acull l’activitat durant el curs escolar, i que aquest any serà a l’Esquirol.

 

Actualment el projecte es desenvolupa als municipis de l’Esquirol, Prats de Lluçanès, Sant Pere de Torelló, Sant Vicenç de Torelló, Sant Hipòlit de Voltregà, Centelles, Santa Eugènia de Berga, Torelló, Sant Julià de Vilatorta i Calldetenes.

Darrera actualització: 17.06.2022 | 10:35