Ja s'han esgotat les places del Camp Tortí

Divendres, 7 de maig de 2021 a les 08:00

Ja s’han esgotat les places del Camp Tortí. Ens els propers dies informarem als inscrits sobre la data de la reunió informativa.

Recordeu que la setmana del 14 de juny es girarà el rebut per abonar l'import de 20€ en concepte de paga i senyal, a fi de garantir el nombre de joves inscrits i guardar la plaça. Aquest import es desgravarà amb el primer rebut del casal i no es retornarà en cas de modificacions un cop finalitzat el termini d’inscripcions. La resta de l'import es cobrarà també pel banc l'última setmana.

Si teniu algun dubte podeu contactar amb l'Ivette, la tècnica compartida de joventut a través del correu tc2centre@ccosona.cat o al número 679265278

Com en l’edició anterior, el Camp Tortí combina la basant d’educació i servei dedicada al treball de brigada i social-comunitari, amb activitats lúdiques i de descoberta de l’entorn.
El Camp Tortí es realitzarà del dilluns 28 de juny al divendres 9 de juliol, de 9 a 3 de la tarda. La primera setmana els i les joves arreglaran diferents espais del municipi amb l’ajuda de la Brigada Municipal, i també realitzaran treball comunitari. Per a dur a terme aquestes tasques, els participants es distribuiran en diferents grups i estaran acompanyats dels monitors que siguin necessaris segons les mesures covid-19 que dicti la Generalitat de Catalunya.

La segona setmana es destinarà a la part més lúdica del projecte. Les activitats seran acampada de dues nits i sortida a un parc aquàtic, intercanvi amb altres grups de joves, etc.

Igual que l’any passat, Camp Tortí és una oferta d’estiu que té en compte les circumstàncies i conseqüències de pandèmia, per la qual cosa s’ofereix un espai preventiu i segur davant de la situació, seguint totes les mesures i reglaments que dicti l’Agència Catalana de Joventut i el Departament de Salut.

El cost del Camp Tortí és de 100€. El preu inclou totes les activitats i el menú de dinar diari.

 

Darrera actualització: 13.05.2021 | 13:46