Ja us podeu inscriure al Casal d’Estiu 2023

Dimecres, 17 de maig de 2023 a les 15:00

Del 26 de juny al 4 d'agost prepareu-vos per gaudir amb amics i amigues d’un bon estiu amb excursions, activitats, manualitats, piscina i molt més! Us adjuntem el formulari d’inscripció i les tarifes.

A partir del 15 de maig i fins el 2 de juny cal enviar tota la documentació a: sjv.pij@vilatorta.cat o presencialment a l’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta. La reunió informativa es farà el divendres 26 de maig, a la sala de conferències del pavelló, a les 6 de la tarda. 

La documentació a aportar és:

▪ Full d’inscripció degudament omplert

▪ Fotocòpia targeta sanitària

▪ Fotocòpia DNI (si en té)

▪ Fotocòpia carnet vacunes

▪ Fotocòpia carnet família nombrosa (si en té)

▪ Fotocòpia carnet piscina (si en té)

Per altra banda, en cas d’enviar la inscripció signada a mà, s’haurà de portar l’original el primer dia del casal. En cas que la firma sigui electrònica no farà falta portar l’original.

És important a l’hora de fer les inscripcions marcar totes les setmanes que es té intenció d’assistir al casal, ja que la reserva de places va per ordre d’inscripció. Així doncs, no es garanteix la possibilitat de fer canvis de setmanes un cop finalitzat el procés d’inscripció.

PREUS:

Un cop finalitzat el procés d’inscripcions, es cobrarà un import de 10€ per setmana inscrita com a paga i senyal per tal de reservar la plaça. Aquesta serà restada un cop es faci els cobraments del casal.

En referència als preus del casal, aquests varien en funció del nombre de setmanes inscrites. (els podeu veure al document adjunt). Es podrà gaudir del descompte en cas de ser família nombrosa, monoparental o amb la inscripció del segon germà/na.

A banda dels preus per setmana, també hi ha el cost dels serveis addicionals: Bon dia i Dinar. Així com també el cost de la piscina, en cas de no tenir l’abonament.

Està gestionat des de La Rutlla i compta amb educadors/es titulats. El casal és un espai on els infants poden créixer de manera col·lectiva, tot vivint experiències a través de dinàmiques i jocs que fomenten l’aprenentatge i l’adquisició de valors positius per la vida.

 Els objectius principals del casal són:

- Potenciar el gaudir a través d’activitats interactives.

- Crear situacions de companyerisme i cooperació.

- Promoure una actitud de respecte cap al medi ambient, els companys/es i els monitors/es.

- Promoure hàbits alimentaris saludables.

▪ 1a setmana: del 26 al 30 de juny

▪ 2a setmana: del 3 al 7 de juliol

▪ 3a setmana: del 10 al 14 de juliol

▪ 4a setmana: del 17 al 21 de juliol

▪ 5a setmana: del 24 al 28 de juliol

▪ 6a setmana: del 31 de juliol al 4 d’agost (dependrà del nombre d’infants inscrits a aquesta setmana)

El casal d’estiu municipal s’ofereix durant 6 setmanes. Cada família pot escollir a quina setmana vol apuntar al seu fill o filla segons necessitat.

És molt important que en el moment de la inscripció es marquin les setmanes definitives, per tal de tenir un control exhaustiu del nombre de participants segons la setmana i poder definir el nombre de monitors/es segons la ràtio establerta per normativa.

El centre principal del Casal d’Estiu Municipal és l’Escola Bellpuig, tot i que es realitzen també activitats a altres parts del municipi.

8:00 a 09:00 - SERVEI BON DIA. El casal ofereix la possibilitat a les famílies que ho necessitin de poder utilitzar el servei matinal, el qual té un cost addicional de 3€/dia i infant.

8:30 a 09:00 - SERVEI BON DIA. El casal ofereix la possibilitat a les famílies que ho necessitin de poder utilitzar el servei matinal, el qual té un cost addicional de 2€/dia i infant.

9:00 a 9:30 – ACOLLIDA. A partir de les 9 es farà l’acollida a la resta d’infants que participen al casal. A mesura que vagin

arribant, tenen l’opció d’utilitzar diferents racons de joc simultani.

9.30 a 13:00 – JOCS EDUCATIUS I ACTIVITATS. Durant el matí es portaran a terme jocs i dinàmiques grupals en relació al centre d’interès del casal i de la setmana. A mig matí, s’esmorzarà conjuntament.

A les 13:00 – RECOLLIDA INFANTS. Tots aquells infants que no es quedin a dinar s’hauran de recollir a 1 del migdia.

13:00 a 15:00 – DINAR. En cas que es necessiti, hi ha servei de dinar que es fa amb carmanyola, i que cada infant haurà de portar de casa seva. Aquest servei també té un cost addicional de 3,5€/dia i infant.

14:30 a 15:00 – FI DEL CASAL. Durant aquesta estona, les famílies podran recollir als infants que s’han quedat a dinar.

Per a més informació: sjv.pij@vilatorta.cat

Darrera actualització: 22.05.2023 | 08:35