Josep Gomis nou tècnic de l'Administració General a l'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta

Dissabte, 13 de març de 2021 a les 08:00

El procés selectiu per la nova plaça de tècnic de l'Administració General ja ha finalitzat. Després del procés selectiu només dos candidats van arribar a la fase final d'entrevista. Són Josep Gomis, en primera posició, que ha estat proposat pel tribunal per ocupar la plaça i Jordi Albareda en segona posició.

18 aspirants van presentar la sol·licitud de la plaça, 12 es van presentar a la prova psicotècnica i en van aprovar 7. D'aquests 7 només 2 van aprovar les proves teòrica i pràctica i van passar a la fase final.

Josep Gomis es va llicenciar en Dret a la Universitat de Barcelona i, posteriorment, va fer el màster en dret de la societat de la informació a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona. Durant la carrera va realitzar pràctiques a l’Ajuntament de Vic així com posteriorment a un despatx d’advocats de Barcelona especialitzat en dret de les noves tecnologies. D’altra banda, també va fer un voluntariat per la Unió Europea durant l’EXPO de Milà.

Finalment, el juny del 2017 es va incorporar a l’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta a través d’un pla ocupacional finançat per la Diputació de Barcelona durant el qual va desenvolupar tasques de suport a Secretaria i Intervenció a l'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta.

Darrera actualització: 18.03.2021 | 08:42