La innocentada: Nous talls a l'avinguda de Montserrat i al carrer Núria per les obres de la nova xarxa de calor

Dimarts, 28 de desembre de 2021 a les 00:00

El passat 28 de desembre va ser el dia de Sants Innocents i es va publicar la clàssica innocentada, aquest any, amb una notícia referent a un increïble tall de carrers massiu al muncipi.

LA INNOCENTADA:

Avui s'afectaran aquests dos carrers, juntament amb l'avinguda Sant Llorenç. En els propers dies l'afectació serà generalitzada.

 

Talls generalitzats

Tots els carrers del municipi es veuran afectats. S'ha dividit el poble en dues zones, la zona est (per sobre l'avinguda de Montserrat, com barri de Font d'en Titus, Pleuna, Albereda i Campsalarga, a banda del nucli històric) i la zona oest (barri del Solà, El Puig, polígon industrial i Vilalleons). En la zona est l'afectació serà en dies parells, i en la oest en dies senars.

 

El cost d'adjudicació supera els 136 milions d'euros

El projecte s'ha adjudicat a l'empresa Inno100V-A, S. A., per import de 136.443.510,33 euros (IVA no inclòs). A causa de l'abast del projecte i del preu de licitació, requerí la seva publicació al Diari Oficial de la Unió Europea (DOUE). La licitació ha estat per procediment obert.

Aquestes obres se sumen a les que ja s'han portat a terme en els últims anys. A pesar de l'afectació generalitzada, creiem que no han de comportar moltes molèsties. A banda tampoc és bo poder tancar els cotxes als garatges privats de cadascú. Per aquest motiu, l'Ajuntament està estudiant habilitar aparcaments a l'entrada del poble, a l'alçada de Sant Martí de Riudeperes i, pels qui acostumin a entrar per la nova entrada de l'Eix, a l'era de La Riereta.

Darrera actualització: 30.12.2021 | 13:56