La vilatortina Paula Roquer aconsegueix l’or amb l’equip de Catalunya en la Copa Interautonomies de raid 2021

Dijous, 4 de novembre de 2021 a les 08:00

Sanlúcar de Barrameda va acollir el passat dissabte 30 d’octubre la Copa Interautonomies de raid 2021. La prova també servia per disputar la Copa de Cavalls Joves i el Campionat d’Espanya aleví/infantil. La vilatortina Paula Roquer va obtenir medalla, formant part de l’equip de genets del Ponicat, que també formaven Paula Camps, Marc Salvans i dues taradellenques: Maria Franch i Maria Reig. Paula,  a més, va quedar tercera d'Espanya en la seva categoria. En la imatge de l'equip Paula és la primera de l'esquerra.

La Copa Interautonomies es va disputar sobre tres proves de velocitat controlada: una de 80 km amb 3 fases i a una velocitat màxima de 16 km/hora; una altra de 63,6 km també amb 3 fases i una màxima de 15 km/hora; i l’última de 43,6 km amb dos fases i una màxima també de 15 km/hora. En total van participar un total de 65 binomis amb el conjunt de totes les carreres. 

Catalunya va classificar 12 binomis dels 15 participants, adjudicant-se l’or en la prova de 40 km amb l’equip format per: Paula Roquer muntant Joli Safinat, Paula Camps muntant Congo, Maria Reig muntant Perkam du Magny, la taradellenca Maria Franch muntant Absis de Montfluq i Marc Salvans muntant Guisadeel.

Darrera actualització: 04.11.2021 | 10:39