L’Ajuntament aprova inicialment el projecte d’urbanització i reforma del carrer de la Creu del Tall

Dimecres, 29 de gener de 2020 a les 09:00

En el  Ple del dilluns passat 20 de gener es va aprovar inicialment el projecte d’urbanització del carrer de la Creu del Tall. El projecte és consultable a l’Ajuntament per tots els veïns i veïnes ja que s’inicia així el període d’exposició pública.

El carrer de la Creu del Tall és un vial públic entre el carrer de la Mercè i el carrer Doctor Anglada amb un marcat desnivell, del que en manca parcialment la urbanització. Actualment la pendent es resol amb unes escales  en mal estat. És l'únic carrer del nucli històric no pavimentat.

El projecte contempla la pavimentació del carrer sota els mateixos criteris que la nova zona del nucli històric del municipi i la reconversió de les escales en una rampa practicable amb una pendent màxima del 12% aproximadament i replans de 117 cm cada 9,75 mts. Així mateix se substituiran les infraestructures de serveis existents per adaptar-se a la normativa vigent. Alhora s’implantaran noves infraestructures per tal de respondre a les necessitats de la població.

El carrer serà una plataforma única amb prioritat per vianants, només en una part els veïns podran accedir amb vehicle.

Darrera actualització: 30.01.2020 | 09:29