L'Ajuntament busca monitor/a per l’activitat Esport Amb Valors

Dilluns, 5 d'octubre de 2020 a les 00:00

L’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta busca nois/es que puguin estar interessades en treballar com a monitor/a de l’activitat d’Esport Amb Valors durant aquest curs escolar 2020-2021

L’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta busca nois/es que puguin estar interessades en treballar com a monitor/a de l’activitat d’Esport Amb Valors durant aquest curs escolar 2020-2021, una activitat coordinada per l’Associació EVAL i que es farà els divendres de 2/4 de 6 a les 7 de la tarda a la pista poliesportiva exterior del carrer Sant Roc.

La dinàmica de l’activitat consisteix en realitzar un primer temps de diàleg on es potencia la paraula i la participació de tots i totes. Aquest espai serveix per conèixer-nos i també per escollir conjuntament l’esport o el joc que volem practicar i les normes que volem seguir. A continuació, es desenvolupa el joc escollit. L’activitat finalitza de tal manera que els i les participants poden valorar el joc tenint en compte diferents valors: de treball en equip, el joc net i el respecte de les normes acordades. 

Es recorda que tota aquella persona que treballi amb menors haurà de disposar del certificat negatiu de delictes de naturalesa sexual, del “Registre Central de Delinqüents Sexuals”.

Les persones interessades poden enviar el seu currículum a sjv.pij@vilatorta.cat i per més informació poden contactar en el mateix correu.

Darrera actualització: 08.10.2020 | 14:28