L’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta estrena un nou vehicle elèctric

Divendres, 8 de gener de 2021 a les 07:50

L’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta estrena un nou vehicle pel Servei de Manteniment. Un vehicle totalment elèctric i de zero emissions.

Aquest vehicle lleuger model Nissan NV200 ha de dotar de mobilitat sostenible a la brigada municipal. A més, permetrà retirar de la circulació la furgoneta més antiga de la flota de vehicles municipals. L’adquisició del vehicle elèctric s’ha pogut finançar amb el suport de les subvencions a ens locals de Catalunya per al desenvolupament d’actuacions de mitigació i adaptació al canvi climàtic 2019-2021 de la Generalitat de Catalunya i del Programa MOVES per a la mobilitat sostenible gestionat per l’Institut Català de l’Energia.

Aquesta és una aposta de l’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta per donar exemple i renovar els cotxes i furgonetes per vehicles menys contaminants. Sant Julià de Vilatorta fa un pas més en la transició energètica , també cap a una nova manera d’entendre la mobilitat i com a resposta a les necessitats de canvi urgent de model energètic per fer front als reptes que planteja l’emergència climàtica.

 

Darrera actualització: 14.01.2021 | 13:52