L'Ajuntament es posa al costat de les famílies i de la comunitat educativa, i lamenta el tancament

Dijous, 3 de març de 2022 a les 09:05

En una reunió amb el Patronat el passat divendres 25 de febrer, l'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta va tenir coneixement de la situació econòmica actual del Col·legi El Roser. Per primera vegada es van exposar les dades econòmiques de l'escola, que mostren una situació crítica per fer front a les obligacions de la Fundació.

Davant aquesta situació, s'obren moltes preguntes i caldrà anar trobant les respostes. D'entrada l'Ajuntament té el compromís del Departament d'Educació que el proper setembre hi haurà places necessàries perquè tot l'alumnat empadronat a Sant Julià de Vilatorta pugui ser escolaritzat al nostre poble, a l'escola Bellpuig i a l'Institut Les Margues, a Calldetenes. El Departament està treballant en avaluar les diferents opcions per fer-ho possible.

 

L'Ajuntament reivindica que la Secundària es quedi a Sant Julià

L'equip de govern vol manifestar que amb el tancament del Col·legi El Roser, Sant Julià de Vilatorta perd l'oferta d'ESO que des de fa tants anys venia prestant el Col·legi al nostre municipi. L'Ajuntament ja ha comunicat al Departament que caldrà ofertar les places de secundària a Sant Julià que siguin necessàries, almenys per assegurar l'escolarització de secundària de l'alumnat del nostre poble.

Darrera actualització: 09.03.2022 | 14:15