L’Ajuntament posa al dia la ruta de l’Aeròdrom

Dilluns, 4 de novembre de 2019 a les 08:00

Aquests dies l’Ajuntament està refent els vinils dels faristols i panells informatius de la ruta de l’Aeròdrom.  Des de la seva inauguració l’any 2012 aquesta ruta ha tingut nombrosos visitants, molts d’ells aprofitant les visites guiades que organitza l’Ajuntament al llarg de tot l’any,  i l’efecte del sol i les inclemències meteorològiques han fet que els panells  d’informació al visitant hagin patit molt desgast.

Les actuacions consisteixen en canviar tots els vinils de la ruta, i s’ha aprofitat per dissenyar una petita variant fins al Castell de Saladeures on hi va haver la seu del govern d’Azaña i que disposa d'un refugi sota el jardí que no es visitable. També s’ha fet algun canvi en la ruta adaptant el recorregut a la propera construcció de l'itinerari de vianants i ciclistes que unirà el tram ja existent amb l’entrada del poble, fet que facilitarà encara més visitar aquest recorregut per la nostra història.

Aquest any 2019 també s’ha fet un  projecte per inserir la ruta de l’aeròdrom i algunes altres del municipi en l’aplicació per a dispositius mòbils Natura Local, especialitzada en rutes i recorreguts pel territori. Aquest projecte s’ha fet conjuntament amb Espai Natural Guilleries Savassona i ben aviat estarà disponible a l’AP de Natura Local.

Darrera actualització: 26.03.2020 | 09:04