L'Ajuntament qualifica de "vandalisme" l'agressió al mural de la plaça

Dimecres, 14 de desembre de 2022 a les 15:00

El passat diumenge el poble es despertava amb el mural de la plaça Catalunya, d'Ana Barriga, tacat de pintura. L'Ajuntament condemna aquests fets, que s'han fet de nit i de forma anònima, i els qualifica de "vandalisme". El consistori agraeix les mostres de suport rebudes, tan per part dels qui l'obra agrada com dels qui no.

En el poble hi ha hagut debat, hi ha gent a qui el mural agrada i altra a la que no. Hi ha hagut arguments per les dues opcions. Però tirar-hi pintura de nit i amagant-te'n és voler imposar la teva opinió per la força i sense argumentar-la, cosa que demostra molta incultura, una gran manca de respecte cap a l'autora del mural i cap a l'art en general. Manca de respecte, en definitiva, cap a qui pensa diferent.

L'Ajuntament ja ha presentat denúncia a Mossos d'esquadra perquè es tracta d'un atemptat al patrimoni públic, que és de tots.

L'Ajuntament estudiarà com respondre cívicament a aquesta acció vandàlica. El consistori agraeix les mostres de suport rebudes. Hi ha hagut vàries persones que han contactat amb l'Ajuntament per lamentar aquest fet, i que el troben intolerable a pesar que, fins i tot, algunes expliquen que l'obra no els agrada. L'equip de govern està obert a suggeriments sobre com respondre a aquesta acció de manera cívica, perquè la immensa majoria de la gent del nostre poble no se senten representats per accions d'aquest tipus.

Darrera actualització: 15.12.2022 | 17:07