L'equip de govern dóna ple suport a la campanya "Signa un vot per la independència"

Dissabte, 22 de març de 2014 a les 12:45

L'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta, adherit a l'Associació de municipis per la independència (AMI), s'ha sumat a la campanya "Signa un vot per la independència", organitzada conjuntament entre l'AMI i l'Assemblea Nacional Catalana (ANC). Els voluntaris de Vilatorta per la Independència, l'assemblea local de l'ANC a Sant Julià, van recollir signatures a l'Aula de Cultura dissabte 22 i diumenge 23 de març.

L'equip de govern i la regidora Carme Sala van assistir dissabte 22 de març a l'obertura de la mesa que Vilatorta per la independència va instal·lar a l'Aula de Cultura, en una mostra de suport a la campanya (vegeu fotografia adjunta). Entre els voluntaris de Vilatorta per la independència hi havia Marc Costa, president de l'assemblea local de l'ANC, Joan Guàrdia i Pep Torres. La regidora Adelaida Costa no va poder assistir a l'acte per motius laborals.

L'equip de govern fa una crida a tots els habitants del municipi que estiguin a favor de la independència de Catalunya a sumar-se a aquesta campanya. En el Ple del dimecres 26 de març es va aprovar una moció a favor d'aquesta iniciativa.

Darrera actualització: 26.03.2014 | 23:47