L'equip de govern manté congelades les seves retribucions

Divendres, 4 de novembre de 2022 a les 07:20

De nou, l'equip de govern de l'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta no incrementarà les seves retribucions per l'any 2023, malgrat la inflació desbocada i que estaria plenament justificat, tenint en compte que sí que es preveu l'increment per a les persones treballadores de l'administració pública, com la resta de la plantilla de l'Ajuntament.

Per tant, durant els quatre anys de mandat les retribucions dels càrrecs electes de l'Ajuntament s'hauran mantingut congelades.

Aquesta decisió pretén llançar un missatge a la ciutadania: un missatge de confiança, i que moltes persones que es dediquen a la política ho fan des de l'honestedat i fent passar els seus interessos particulars per darrera dels interessos públics.

Aquest gest no és incompatible amb què l'equip de govern de Sant Julià de Vilatorta defensi que els càrrecs electes han d'estar ben retribuïts. És la manera que puguin dedicar-se a la institució que representen. Per altra banda, l'equip de govern està d'acord en adequar els salaris de les persones treballadores a la pujada inflacionària, acompanyada de mesures que intentin esmorteir la pujada energètica al teixit empresarial.

Darrera actualització: 10.11.2022 | 14:18