Les germanes Drame al programa "L'au pair" de TV3

Dimecres, 25 d'agost de 2021 a les 09:00

El passat 24 d’agost es va emetre per TV3 el programa  "L'au pair" on la Jara, la Lisa i la Sena Drame, de Sant Julià de Vilatorta, van passar un dia sencer amb Xavi Coral que els va fer de cangur.

En Xavi Coral tenia tres grans reptes que no havia fet mai: pentinar, fer el dinar i cuidar de tres germanes que no coneixia de res. Per això, va haver de recórrer a dues companyes de feina per tal que l’ajudessin a pentinar els rínxols de les germanes i a fer-los-hi el dinar. D’aquesta manera, Marta Bosch – la presentadora d’esports del TN – i els seus consells van esdevenir la gran salvació per poder pentinar les cabelleres de la Jara, la Lisa i la Sena amb èxit. Un dels moments més emblemàtics del programa.

Per altra banda, Paula Alòs – la MasterChef que presenta el programa Manduka a Super3 – també va aparèixer al programa per fer el dinar conjuntament amb les nenes. Tal com es va poder veure, la reacció d’emoció de les germanes en veure a la Paula no va ser ni de bon tros la mateixa que en veure a Xavi Coral. Reacció que ell mateix reconeix com a normal al programa Tot es mou de TV3: Van veure un personatge amb poc cabell... i és un ensurt. És que clar, no saps com fer-ho, veus una nena allà dormint, la toques i dius “hola”.

Tot plegat, va esdevenir una experiència totalment nova per Xavi Coral que no té fills/es i de ben segur que també ho va ser per les germanes Drame que ens van fer passar una bona estona amb la seva naturalitat i espontaneïtat al llarg del programa.

Podeu veure el programa en aquest enllaç

Darrera actualització: 26.08.2021 | 11:33