Les piscines municipals van obrir el passat 19 de juny

Dilluns, 21 de juny de 2021 a les 09:00

A partir del 19 de juny, les piscines municipals ja estan obertes amb totes les mesures anticontagi necessàries per fer-ho. Com l'any passat, l'entrada a les instal·lacions de la piscina és per mitjà d'una targeta sense contacte ("contactless"). Es fa a través d'un torn d'accés que permetrà controlar en tot moment l'aforament i les persones presents dins del recinte.

 

Els abonaments, que mantenen els mateixos preus de l’any passat, es poden fer a les mateixes piscines municipals. Podeu consultar els preus en el cartell adjunt.

Com marca la normativa, a cada canvi de torn es farà la desinfecció corresponent de les dutxes i escales i la sortida i l’entrada estarà regulada de la següent manera:

  • L’accés d’entrada es farà des de la porta de les escales, guardant la distància necessària i no es podrà entrar fins que hagi sortit el torn anterior, que tindrà la sortida per la rampa del costat.
  • Els vestidors estaran tancats, això voldrà dir que la gent haurà de venir canviada de casa i els lavabos estaran oberts només demanant la clau al bar, per poder fer un bon control.

En un inici, els abonaments es faran a les oficines de l'Ajuntament, però a partir de l'obertura de les piscines, els abonaments passen a fer-se a les mateixes instal·lacions de les piscines municipals. 

 

Darrera actualització: 24.06.2021 | 13:06