L'Esplai Serrallonga engega nou curs

Dimarts, 15 de novembre de 2022 a les 12:00

El proper dissabte 19 de novembre l'Esplai Serrallonga engega nou curs i comença a dur a terme la seva activitat regular els dissabtes a la tarda de 2/4 de 5 a les 7 de la tarda a l'Escorxador. 

Per tal d'informar a les famílies sobre la seva activitat, quotes i funcionament, els i les monitores de l'esplai han convocat una reunió per a totes les famílies inscrites i/o interessades en l'activitat el divendres 25 de novembre a les 8 del vespre al mateix Escorxador. 

El preu de la quota de l'Esplai és de 40€ anuals i 30€ en cas d'haver-hi germans/es. Tot i que ja s'ha dut a terme el període d'inscripcions, durant tot l'any et pots apuntar a l'activitat. 

Podeu trobar adjunt diferents informacions de l'esplai i el calendari del curs amb les activitats respectives. 

Per altra banda, l'Esplai Serrallonga també fa una crida a nous monitors i monitores per tal de fer créixer el grup d'infants. Per poder ser monitor/a cal ser major de 16 anys.  En cas de voler-hi formar part, cal posar-se en contacte amb l'equip de monitors/es de l'Esplai a través del seu correu esplaiserrallonga@gmail.com o de l'instagram @esplaiserrallonga. 

Darrera actualització: 17.11.2022 | 10:44