L’Esplai Serrallonga ha tornat a engegar un any més

Dijous, 15 de desembre de 2022 a les 19:00

L’Esplai Serrallonga ha tornat a engegar un any més amb nous monitors i monitores i amb moltes ganes de tirar endavant aquest curs!

L’activitat de l’esplai va començar el cap de setmana del 19 de novembre després de fer un conjunt d’activitats per promocionar-se. Enguany, s’ha anat a les escoles del poble a presentar què és l’esplai tot proposant als infants diferents jocs i activitats. Per altra banda, també s’ha organitzat una activitat oberta per tal d’animar als infants del poble a participar-hi. Un cop fet aquesta primera part de promoció, l’activitat regular va començar el dissabte 19 de  novembre amb un munt d’activitats on infants i monitors i monitores es van poder presentar i conèixer.

L’esplai es tracta d’una entitat de lleure on hi poden participar els infants a partir del 6 anys (1r de primària) on s’hi duen a terme activitats, excursions i sortides tot treballant valors i fent teixit amb el poble. L’activitat es dur a terme cada dissabte a la tarda de 2/4 de 5 a les 7 de la tarda i el punt de trobada és l’Escorxador.

Tot i establir un període d’inscripcions per poder participar a l’activitat, els infants que vulguin formar par de l’esplai, poden apuntar-se a qualsevol època de l’any. Per tal de poder-hi participar cal omplir una inscripció i portar la documentació requerida: còpia del DNI, targeta sanitària i carnet de vacunes. Per altra banda, la quota de l’Esplai és anual i té un cost de 40€ i de 30€ en cas d’haver-hi germans i germanes.

Per altra banda, en cas de voler formar part de l’equip de monitors i monitores, l’Esplai Serrallonga  té les portes obertes a qualsevol  persona major de 16 anys (amb títol o sense de monitor) a venir a participar a l’entitat com a monitor/a. Les tasques de monitoratge es basen en la planificació d’activitats, acompanyar als infants a les estones d’esplai i sobretot, fer molta pinya i passar una bona estona amb infants i companys/es!

En cas de qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb l’equip de monitoratge a través del correu esplaiserrallonga@gmail.com o de l’instagram @esplaiserrallonga

 

Darrera actualització: 16.12.2022 | 14:02