L'Oriol Riera Experience torna a apropar el futbol professional als nens i nenes

Dilluns, 8 de juliol de 2019 a les 00:00

Les instal·lacions esportives de Sant Julià de Vilatorta van acollir durant una setmana la tercera edició de l'Oriol Riera Experience. Un total de 70 nens i nenes varen viure una experiència pròxima a l'elit del futbol, el món de l'Oriol Riera, gràcies a la combinació d'entrenaments específics i personalitzats amb les activitats especials del Bloc Experience. Mitjançant aquesta metodologia, que cuida tots els aspectes que envolten l'esport, els/les joves futbolistes van poder desenvolupar les seves habilitats, sentint-se com esportistes professionals.

A banda dels exercicis al camp de futbol, dirigits per entrenadors/es i monitors/es qualificats, l'Experience va gaudir de diverses visites que van compartir la seva experiència. En Damià Abella va explicar anècdotes de la seva carrera futbolística al Barça, l'Osasuna i el Middlesbroug, entre d'altres, i va reflexionar sobre valors, fair-play i estils de joc. D'altra banda, com a ofici també vinculat a l'esport, el periodista Francesc Garriga, del Club de la Mitjanit de TV3, va donar consells útils i interessants. El Bloc Experience també va comptar amb una masterclass pràctica molt divertida. Albert Català, àrbitre de Segona Divisió B,va ensenyar als nens i nenes a posar-se a la pell d'un àrbitre del VAR. L'Experience també va comptar amb la presència de Valery Fernández, jugador del Girona FC, que va signar les samarretes de l'Experience i va jugar durant una estona al costat dels participants. I, finalment, davant l'ús de les xarxes socials, el periodista Edgar Fornós va explicar com fer-ne una gestió correcta a partir d'exemples reals de futbolistes.

L'Experience va tancar amb una gran festa i un dinar de germanor entre jugadors/es, pares i mares, entrenadors/es i monitors/es. Mentre els nens i nenes van fer activitats en inflables, 3x3 i futbol platja, els pares i mares van fer un repàs de la setmana amb els entrenadors/es i van conèixer l'experiència professional d'en Pol Calvet qui, després de la seva carrera en el futbol, és executiu a Beach Soccer Worldwide. Després de la fideuà, l'Edgar Fornós va presentar l'acte de cloenda, que va comptar amb l'entrega de diplomes i un sorteig de bufandes i gorres del Western Sidney Wanderers, de botes de futbol i de samarretes de l'Oriol Riera i futbolistes professionals, com Iago Aspes i Valery Fernández.

Durant tota la setmana els nens i nenes van disposar de l'atenció dels fisioterapeutes de Bayés Esport i es van mantenir ben hidratats gràcies a l'aigua, l'Aquarius i el Powerade proporcionat per Coca-Cola. A més, l'Experience va sumar esforços amb Coca-Cola, un any més, a través de la campanya "Esport amb Bon Ambient", de manera que es van poder reciclar  tots els envasos consumits cada dia per tal de minimitzar l'impacte sobre l'entorn. Després d'una edició que, de nou, va acabar amb bones sensacions, l'Oriol Riera Experience començarà a treballar el setembre per preparar la del 2020

Darrera actualització: 11.07.2019 | 08:06