Marc Riba i Laura Padrisa entren en el coworking Eix Empresarial amb el suport de l'Ajuntament de Sant Julià

Dijous, 14 de gener de 2021 a les 07:55

Marc Riba i Laura Padrisa són els beneficiaris dels ajuts per a l’allotjament en un espai del coworking Eix Empresarial, convocats per l’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta. 

Després d’un procés de sol·licitud en el qual s’hi van presentar tres emprenedors, la mesa d’avaluació formada per l’alcalde, el regidor de Medi Ambient per delegació de la regidora de Comerç i Promoció Econòmica, i Pere Coma, representant de l’entitat coworking Glamping World, SL (Eix Empresarial), va decidir atorgar un ajut de 1.500 € a cadascun dels dos beneficiaris, per a l’ús d’un espai en el coworking Eix Empresarial, durant un any. Per a la selecció de les propostes es va fer una entrevista personal i es va fer una valoració per punts tenint en compte el perfil professional dels candidats, la vinculació de l’empresa en uns àmbits concrets, el projecte empresarial, la dedicació i utilització de l’espai del coworking, si l’empresa és de nova creació, la formació dels candidats, l’ús de noves tecnologies i l’estar domiciliat a Sant Julià.

L’objectiu d’aquests ajuts és facilitar el seguiment de noves iniciatives empresarials durant el període de consolidació i incrementar el seu grau de supervivència; reduir els costos fixes de les empreses de nova creació; i fomentar l’establiment de xarxes de contacte i de cooperació entre els nous emprenedors. També és una forma de col·laboració público-privada  entre l'Ajuntament de Sant Julià i el coworking Eix Empresarial.

En el context actual de conjuntura econòmica desfavorable causada per la covid-19 l’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta vol contribuir a la generació d’ocupació, sosteniment i estimulació d’activitat econòmica al municipi. El coworking és una nova manera d’entendre el treball en què es crea comunitat, es fomenten les sinèrgies, la col·laboració i es comparteixen idees. Així mateix, és també un estil de treball autogestionat, col·laboratiu i flexible, basat en la confiança i l’intercanvi d’objectius i valors entre els seus membres.

Darrera actualització: 14.01.2021 | 14:11