Mor als 59 anys la Mariona de ca la Manyana

Dijous, 17 de febrer de 2022 a les 08:35

Mariona Isern va morir el dilluns 14 de febrer a l'edat de 59 anys. La cerimònia de comiat es va celebrar el dimarts dia 15, a 2/4 de 4 de la tarda, a l'església parroquial de Sant Julià de Vilatorta.

Tot l’equip de govern de l’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta expressem el nostre condol a la seva família i éssers estimats per la pèrdua d’una lluitadora que ha estat al peu del canó fins a l’últim moment.

Ella ha estat peça fonamental d’aquesta nissaga de dones que han protagonitzat la història de la fonda de ca la Manyana per antonomàsia del nostre poble. Amb una vocació de servei indestructible.

N’hi diuen Ca la Manyana perquè abans, a més de ser un petit menjador, hi arreglaven els carros i, per tant, feien de manyans. El nom en femení ha vingut perquè la continuació del negoci ha estat regentada per noies. Ca la Manyana ha estat gairebé sempre una casa de pubilles. Per això, és important destacar la figura de la Mariona com a puntal d’un equip, juntament amb el seu marit Silvino, la seva mare Mari i la seva germana Núria.

Qui no coneix ca la Manyana? La façana de l’antic hostal és un dels trets més característics del poble com el mateix restaurant, que té un prestigi reconegut arreu de la comarca. Tot això ha estat gràcies al treball constant de la Mariona i  de tota la família.  Sense cap mena de dubte, Ca la Manyana, és el matriarcat més important de Sant Julià de Vilatorta.

L’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta, que ha tingut ocasió de compartir projectes i il·lusions amb ella, expressa el condol més sincer a la família i li fa arribar tot el suport en aquests moments tan difícils.

Darrera actualització: 22.02.2022 | 14:20