Nadal en vers

Dimecres, 23 de desembre de 2020 a les 08:20

Reserva la teva entrada a Infovilatorta app per venir a veure el Nadal en vers. Valentí Maymó recitarà El Poema de Nadal de Josep M. de Sagarra. El dissabte 26 de desembre, a les 6 de la tarda, al Saló Catalunya (aforament limitat). En cas de no reservar, caldrà venir abans al Saló Catalunya.

Una hora abans ja es podrà accedir a la sala. Per accedir al Saló hi haurà dues files, una pels que hagin fet la seva reserva a Infovilatorta app i l'altra pels de taquilla. Entrada gratuïta. Un cop dins el Saló Catalunya cal que tothom respecti escrupolosament les normes d'higiene i seguretat. Només es podrà seure a les cadires que no tinguin una cartolina de color vermell.

Sinopsi

Som a la dècada de 1920. Un personatge vestit amb frac fuig d’un àpat familiar i arriba a les golfes d’una vella casa. Allà retroba alguns objectes de la seva infantesa: una ràdio amb cançons d’antany, un bressol, unes figures de pessebre, una tenora, un vell acordió. Tot evocant la seva infantesa ens diu El poema de Nadal. 

BUBULINA TEATRE ens proposa una relectura emocionat del clàssic nadalenc de Josep Maria de Sagarra, amb la veu i la música de Valentí Maymó, que diu gairebé íntegrament el poema de memòria i hi posa música de tenora i acordió.
La posada en escena parteix d’un altre imaginari de Josep M. de Sagarra: el de “Vida privada”, i ens fa transitar per la màgia del Nadal.
Vegeu el tràiler aquí:
https://www.youtube.com/watch?v=H5XQRxhpC-g

La covid-19 ha obligat a reduir la programació de Nadal i Reis

Enguany no tindrem els concerts de sardanes de l'Agrupació Sardanista ni el de la Coral Cants i Rialles, així com tampoc es farà la Missa del gall, el taller de tions, l'exposició del pessebre, el Tupibingo, el Saló de Nadal, la Revetlla de Cap d'Any i la campanya "Reis de prop".

Els Reis s'han adaptat a aquesta situació i ens proposen la "Bústia dels desitjos", enlloc de la recollida de cartes pel Patge Reial i l'"Anem a veure els Reis" en comptes de la Cavalcada de Reis.

A tots els actes es compliran escrupolosament les mesures de seguretat i control, d'acord amb els protocols establerts.

Darrera actualització: 24.12.2020 | 15:35