Neix l'Escola de futbol Oriol Riera Academy per a joves futbolistes

Dimecres, 29 de desembre de 2021 a les 08:00

El camp de futbol de Sant Julià de Vilatorta acull entrenaments específics sobre la comprensió del joc cada diumenge a la tarda. El nou projecte de l’exfutbolista osonenc Oriol Riera ja és una realitat.

Des del 21 de novembre passat, l’Oriol Riera Academy obre les seves portes cada diumenge a la tarda al camp de futbol municipal de Sant Julià de Vilatorta, on es realitzen diferents entrenaments grupals.

La iniciativa, orientada a les categories des de prebenjamí fins a cadet, ofereix als nens i a les nenes l’oportunitat de millorar els seus fonaments tàctics individuals per convertir-se en futbolistes excel·lents en la comprensió del joc.

Oriol Riera, que segueix vinculat al món del futbol com a entrenador i analista a la televisió, realitzant el programa Gol a Gol a Tv3, ha creat i dissenyat una metodologia pròpia juntament amb l’entrenador osonenc Ramon Ferrer.

En aquest sentit, la filosofia de l’escola es basa a millorar la presa de decisions ràpides i reforçar les accions on l’esportista tingui una dificultat manifesta.

D’aquesta manera, les sessions d’entrenament prioritzaran la comprensió del joc en els diferents contextos ofensius i defensius, amb el repte de millorar constantment el rendiment dels jugadors i jugadores i ajudar-los a assolir el seu màxim potencial.

El cos tècnic de l’Oriol Riera Academy, format per entrenadors amb experiència en grans pedreres catalanes, impartirà entrenaments específics de 90 minuts en grups reduïts d’entre 8 i 10 jugadors/es. L’escola ofereix diferents programes en funció del número de sessions que es vulguin realitzar, des d’una en el Pack Simple fins a 25 en el Pack Project Player.

A la web www.oriolriera-academy.com es poden consultar tots els programes disponibles i el calendari d’entrenaments, com també formalitzar la inscripció a través d’un formulari. Per a més informació, es pot seguir l’Instagram de l’Oriol Riera Academy (@oriolrieraacademy) i posar-s'hi en contacte al telèfon 620935624.

Darrera actualització: 21.12.2021 | 09:25