Nova Presidenta de la Junta Comarcal d'Osona del Col·legi de Metges de Barcelona

Dijous, 21 de novembre de 2019 a les 00:00

La doctora Anna Ribas ha estat nomenada nova presidenta de la Junta comarcal d’Osona del Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB), en substitució de Francesc Xavier Clos, que ha ocupat el càrrec des de 2014. Recordeu que l’Àrea Bàsica de Salut de Santa Eugènia de Berga agrupa, per a la seva atenció sanitària, els municipis de Calldetenes, Espinelves, Folgueroles, Sant Julià de Vilatorta, Sant Sadurní d’Osormort, Santa Eugènia de Berga, Taradell, Viladrau i Vilanova de Sau.

La Dra. Ribas és especialista en medicina familiar i comunitària i metgessa de família a Folgueroles i Vilanova de Sau des de l’any 1991 fins a l’actualitat, és també docent MIR i compagina la feina assistencial amb tasques de gestió. És directora de l’EAP de Santa Eugènia de Berga, directora tècnica del dispositiu d’Atenció Continuada i d’Urgències Territorial (ACUT Osona), i adjunta a la direcció del Servei d’Atenció Primària d’Osona (SAP).

La Junta de Govern del CoMB i la Junta comarcal d’Osona volem agrair a Francesc Xavier Clos la tasca feta al front de la junta durant aquests anys i el seu compromís amb els metges de la comarca. El doctor Clos, que es retira a petició pròpia, és especialista en Cirurgia ortopèdica i traumatologia, i ha treballat a Mutua ASEPEYO i a Bayés Clínica – Centre mèdic Vic, fins a la seva jubilació parcial.

Darrera actualització: 22.11.2019 | 08:30