Nova projecció del Docs del Mes: Enlloc com a casa

Dimarts, 21 de març de 2023 a les 12:00

El documental ‘Enlloc com a casa’ es projectarà el proper divendres 31 de març, a 2/4 de 8 del vespre, al Saló Catalunya. L’entrada és gratuïta i per facilitar la conciliació familiar Les Romegueres organitzen un taller per a infants de 3 a 12 anys a l’aula de cultura durant la projecció (no cal inscripció prèvia).

Les Romegueres i l’Ajuntament de Sant Julià organitzen la projecció del documental ‘Enlloc com a casa’ . Una dona jove adoptada per una família noruega vol reconciliar-se amb els seus orígens a Sri Lanka, un viatge existencial que es converteix en un clam anticorrupció.

Sinopsi curta

Priyangika Samathie va néixer a Sri Lanka i va ser adoptada per una família de Noruega a les set setmanes de vida. El coratge per buscar la família biològica converteix un viatge de reconciliació amb les seves arrels en una recerca de detectius. Priyangika vol saber la veritat, encara que sigui dolorosa. La directora Emilie Beck acompanya la investigació de Priyangika amb sensibilitat i empatia. La valentia per confrontar els grans tabús de l’adopció s’acaba convertint en un clam contra l’abús de poder dels països occidentals.

Les projeccions de documentals es faran sempre l’últim divendres de mes i juntament amb aquesta proposta , de 2/4 de 5 a 2/4 de 8 la llibreria mòbil La Distreta vendrà llibres infantils, per adults i de crítica social a la Plaça Catalunya.

El Docs del Mes és un projecte del DocsBarcelona que estrena 10 documentals cada any, un al mes (a excepció de juliol i agost).

Es tracta de documentals d’alta qualitat i de gran recorregut internacional a festivals, en versió original subtitulada al català, que aborden les inquietuds socials actuals des d'una diversitat de mirades, amb especial atenció a les qüestions de gènere, identitat, innovació i sostenibilitat. 

L’objectiu del Docs del Mes és apropar l'oferta cultural a tots els racons del territori i contribuir a transformar la societat a través del documental.

Per a més informació: Laia Valls 607720919

Darrera actualització: 22.03.2023 | 13:57