Obertura de l’Espai Activa’t

Dijous, 18 de juny de 2020 a les 14:50

L’Espai Activa’t va tornar a obrir les seves portes el dilluns 15 de juny per atendre els usuaris de promoció a l’autonomia seguint l’horari habitual de les 9 del matí fins a les 4 de la tarda amb horari de menjador inclòs.

La crisi de la Covid-19 ha obligat a extremar les precaucions a l’hora d’afrontar la desescalada de les persones més vulnerables fent que inicialment s’hagi donat prioritat a aquelles persones amb major grau de dependència que necessitaven poder tornar al Espai Activa’t per tal de continuar rebent les atencions corresponents. Al llarg de les properes setmanes també es preveu que els usuaris del programa d’envelliment actiu puguin tornar progressivament a l’Espai Activa’t, sempre extremant les mesures de seguretat.

Pel que fa a la reobertura del Casal d’Avis, durant la propera setmana es tornarà a posar en marxa els serveis de perruqueria i podologia, sempre concertant cita prèvia amb la persona responsable del servei. De moment els protocols de seguretat sanitària no permeten l’obertura total dels casals d’avis per fer un ús recreatiu o lúdic de les instal·lacions tot i que des de l’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta estem treballant per poder obrir aquest espai tant aviat com les mesures de desconfinament ens ho permetin.

Darrera actualització: 18.06.2020 | 15:24