Obres de restauració dels esgrafiats del Casal Núria

Dijous, 28 de gener de 2021 a les 07:55

El dijous passat dia 21 de gener la Sra. Àngels Solé, Directora del Centre de Restauració de Béns Mobles de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Pere Rovira, coordinador de l'àrea de conservació-restauració del mateix departament, especialitzat en pintura mural i pedra, el Sr. Albert Freixas, representant de l'empresa Vectar Nou, membres del consistori i els propietaris del Casal Núria van visitar conjuntament les obres de restauració dels esgrafiats que s'hi estan portant a terme.

El Casal Núria, situat al carrer Montserrat 25-27, està qualificat de BCIL Bé Cultural d'interès local, i disposa d'uns esgrafiats de gran valor patrimonial, històric i arquitectònic per tots coneguts. L'Ajuntament ha realitzat un gran esforç realitzant gestions diverses perquè aquest patrimoni es rehabiliti, malgrat que es tracti d'un edifici privat.

El motiu de la trobada va ser analitzar i contrastar in situ els treballs que s'hi estan portant a terme. Tant per part dels tècnics com per part de l'empresa que ara mateix restaura els esgrafiats de l'edifici situat al núm.25 es va poder comprovar que es farà una bona tasca de reparació i restabliment dels esgrafiats originals amb la finalitat que la façana del Casal Núria assoleixi una restauració excel·lent.

Darrera actualització: 28.01.2021 | 08:39