Orange fa importants millores a l'antena de Puigsec

Dijous, 1 de desembre de 2022 a les 12:30

El dimecres 30 de novembre hi ha hagut una reunió sobre el terreny per comprovar les millores que Orange, a instàncies de l'Ajuntament i de Localret, ha fet a l'antena de telefonia mòbil de Puigsec. Hi foren presents l'alcalde, Joan Carles Rodríguez, el director territorial de tecnologia i xarxes d'Orange Espanya, Ignasi Alonso, i del director general de Localret, Andreu Francisco.

A la reunió es comprovaren les importants tasques de renovació de l'equipament electrònic de l'antena. S'ha canviat tot el sistema de baixa tensió. El transformador antic s'ha canviat per un de nou, localitzat a l'interior de la caseta d'instal·lacions. S'ha canviat el sistema de rearmament automàtic. I s'han posat noves bateries a la instal·lació, que han de permetre una autonomia de 4 hores de servei en cas de manca de subministrament elèctric. Segons els tècnics d'Orange, davant noves incidències meteorològiques el servei no s'hauria de veure afectat a partir d'ara.

Després de presentar múltiples queixes per part de l’Ajuntament, es va aconseguir que la companyia fes les inversions requerides pel rearmament automàtic de l’antena i ara que els treballs s’han comprovat insitu, l’Ajuntament està l'expectativa per veure si realment s'han acabat els múltiples talls de servei que l'antena ha patit en els últims anys.

Darrera actualització: 01.12.2022 | 13:26

Imatges