Participa al concurs "A l'abril, cada paraula val per mil"!

Diumenge, 28 de juny de 2020 a les 00:00

El Consorci de Normalització Lingüística d'Osona reprèn el concurs previst en època de Sant Jordi, que consisteix a respondre els diferents enigmes que trobareu als establiments del municipi. Per a participar-hi, cal que recolliu la vostra butlleta a les oficines de l'Ajuntament i la retorneu omplerta abans del 29 de juliol. 

El concurs inicia el dia 6 de juliol, i cal retornar la butlleta omplerta abans del 29 de juliol a les oficines de l'Ajuntament a fi de poder-les fer arribar a temps al Consorci de Normalització Lingüística d'Osona. Per a participar-hi, cal tenir més de 18 anys. També us podeu descarregar la butlleta en aquest enllaç

Caldrà respondre correctament 25 dels 30 enigmes que trobareu repartits pel municipi, i especificar el nom de mínim 15 botigues o espais diferents on heu trobat aquests enigmes. Totes les persones majors d'edat que hagin encertat 23 dels 30 enigmes i hagin especificat els 15 establiments, entraran en el sorteig del primer premi, corresponent a un cap de setmana de turisme rural a Osona per a dues persones. 

Les persones que participin en el concurs i que hagin encertat els enigmes, però que no hagin sortit premiats en el primer premi podran entrar al sorteig dels premis comerç, que són vals de descomptes de 50 € en comerços que hagin tingut el cartell exposat. 

 

Darrera actualització: 02.07.2020 | 14:46