Pep Torras, nou regidor de l'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta

Dijous, 20 d'agost de 2020 a les 10:00

En el Ple de dimarts 18 d'agost de 2020, Pep Torras va prendre possessió del càrrec de regidor. Pep Torras formarà part del Ple de l'Ajuntament, després que Lluís Vilalta renunciés al càrrec en el Ple del passat 15 de juny. Informàtic de professió, exercirà, com Sílvia Costa, la seva funció de regidor del Ple i d'ajuda a la resta de regidories, però sense portar cap cartera concreta, i per tant sense percebre retribució per aquest motiu. Cliqueu en l'enllaç adjunt per veure el moment en què pren possessió del càrrec.

La presa de possessió de Pep Torras s'esdevé després que Lluís Vilalta, en incorporar-se a la plantilla de l'Ajuntament, reunciés al càrrec. La següent persona de la llista electoral d'AVV, Núria May, va renunciar anticipadament a entrar de regidora per motius personals. El següent candidat era Pep Torras, que ha pogut prendre possessió un cop la Junta Electoral Central va fer arribar les seves credencials a l'Ajuntament de Sant Julià.

Pep Torras va néixer el 27 d'agost del 1973 a Vic. Va estudiar enginyeria informàtica a l'UPC. Després de treballar a diversos llocs a Barcelona va anar a Andorra on va treballar al departament informàtic del Crèdit Andorrà. El 2007 torna a Osona i s'instal·la a Sant Julià de Vilatorta. Va passar per l'AMPA del Bellpuig com a tresorer durant 4 anys i des del 2011 és el president de la secció local d'ERC, des d'on ha ajudat en tot moment a la secció local i també a la candidatura d'Acord per Vilatorta i Vilalleons. També, des de la seva fundació, ha format part activa de Vilatorta per la Independència, secció local de l'ANC. Aficionat a la muntanya i el futbol. Actualment treballa com a tècnic i programador a SoftNeos Engineering and computer services a les Masies de Voltregà.

En Pep Torras, "Peptor" pels amics, ens diu que "sempre he defensat els valors d'Esquerra, d'igualtat, solidaritat, diversitat social i progrés" i que està content de poder-ho fer, també, des de l'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta. I afirma: "no m'agrada el protagonisme ni soc bon tertulià, soc més de col·laborar, ajudar i treballar a l'ombra".

Darrera actualització: 21.08.2020 | 09:28