Per Sant Jordi estenem i dibuixem poesia a Sant Julià de Vilatorta

Dimecres, 21 d'abril de 2021 a les 11:00

Estenem Poesia és una iniciativa d’Òmnium Cultural que consisteix en cobrir de poesia un espai emblemàtic del nostre poble. La gràcia de tot plegat és que tothom qui s’acosti a l’estesa podrà agafar el poema que més li agradi, i qui ho vulgui podrà estendre-hi la seva pròpia creació.

Enguany a Sant Julià, volem fer que aquesta sigui una iniciativa més viva i participativa que mai. Per aquest motiu us proposem participar a Dibuixem Poesia, una iniciativa que té per objectiu foment la creativitat de grans i petits. Per participar, només cal acostar-se a la plaça, escollir un poema (us el podeu emportar a casa) i en una cartolina de paper que trobareu a la mateixa plaça, podreu dibuixar el que us transmet la poesia escollida. En acabar només cal que feu una fotografia al dibuix i ho pengeu a l’Instagram, etiquetant l’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta @aj_sjv i fent servir les etiquetes #dibuixempoesia #estenempoesia. Tots els participants entraran al sorteig d’un val de 20 euros per anar a gastar a qualsevol dels comerços de poble.

Per tal que aquesta sigui una iniciativa segura, cal que tothom porti el seu propi material de dibuix, sempre que ús vulgueu quedar a fer el dibuix a la plaça. Si voleu fer el dibuix a casa, només cal agafar el poema escollit i una de les cartolines que oferim per poder fer el dibuix.

📣 Per participar al concurs *#dibuixempoesia* has de seguir els passos seguents: 

1️⃣ Escull un poema de l'estenador 🔎

 

2️⃣ Dibuixa el que et suggereix 🧑🏼‍🎨

 

3️⃣ Penja una fotografia del teu dibuix al teu mur d'instagram 📱

 

4️⃣ *És imprescindible* etiquetar l'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta *@aj_sjv* 

 

5️⃣ Pots fer servir les etiquetes 🏷️ *#dibuixempoesia*   🏷️ *#estanempoesia*

 

6️⃣ Entraràs en el sorteig d'un val 💶 de compra per poder gastar en un establiment comercial del nostre municipi 🏘

*BONA DIADA DE SANT JORDI* 🌹📚

Darrera actualització: 26.04.2021 | 09:04

Imatges

Per Sant Jordi estenem poesia a Sant Julià de Vilatorta