Pintats els aparcaments del carrer Montseny i polígon industrial

Dimarts, 12 de maig de 2020 a les 14:30

El Servei de manteniment municipal ha repintat la senyalització horitzontal viària de gran part del poble, fletxes direccionals, pasos de vianants, ratlles d'aparcaments, ... També es va arreglar l’entrada i sortida de l’aparcament del carrer Montseny, davant de la llar d’infants Patuleia, rebaixant la inclinació de la vorada i modificant la vorera, per garantir un fàcil accés per als cotxes tot respectant el pas per als vianants.

Després s’ha pintat les ratlles divisòries de les places per als vehicles en tot l’espai de l’aparcament.

Un altre punt que calia pintar era l’aparcament de la zona industrial, en primer lloc per definir bé les places, també per dibuixar accessos i recorreguts dins la zona d’aparcament, i també per deixar clar quins son aparcaments per cotxes i quins per camions. Aquests vehicles grans, per minimitzar el soroll, han d'aparcar a la part més allunyada de les zones residencials.

No es va acabar de pintar una part de l'aparcament perquè tot va quedar paralitzat per la necessitat de confinació de la població, també del personal de brigada, per la crisi del covid-19. Tant bon punt es pugui, es reprendrà la feina. I també s'hi posarà senyalització vertical.

Darrera actualització: 14.05.2020 | 15:49