Presentació dels equips del Club de futbol Sant Julià

Dilluns, 4 de desembre de 2023 a les 00:00

Aquest diumenge el C.F Sant Julià ha presentat els seus equips en una jornada de germanor.

Els actes es van iniciar amb un esmorzar popular i la presentació de tots els equips del club va anar a càrrec dels periodistes Txell Vilamala i Carles Fiter. Tot seguit, va arribar el torn dels parlaments que van fer el coordinador del Club Sr. Sergi Erra i el president Sr. Miquel Puig que van destacar la implicació i compromís de mares i pares hipotecant un dia del cap de setmana per anar als partits. 

En el torn dels representants del consistori, es va agrair al club l’entrega i dedicació en els més de 90 anys d’història. La regidora d’esports Gleva Juvanteny, va anunciar que “durant el mes de gener es procedirà a canviar l’enllumenat del camp i esperem tenir acabats dos magatzems nous a disposició del club”.

L’alcaldessa Marta Cornellas va tancar els parlaments recordant que, “cal posar en valor la importància del joc d’equip, dedicació i perseverança de tots” i va dirigir-se als més joves per  dir-los que “el més important no són els gols, ni escalar en la classificació, el més important són els valors que s’aprenen en cada entrenament i en el dia a dia, com: la cohesió, la disciplina, l’esforç, la responsabilitat.... que ens ajuden a créixer com a persones”.

La jornada va acabar amb la disputa del partit de lliga del primer equip davant el Santa Eugènia. Un partit que el SantJu va acabar remuntant i guanyant per 3 a 2. Una victòria molt treballada i merescuda que esperem sigui un bon presagi.

Darrera actualització: 04.12.2023 | 15:03

Imatges